Den globala befolkningsexplosionen i kombination med minskande naturresurser har understrukit behovet av att vända sig till insekter som en födokälla för människan. En del Människor kan nog känna ett stort motstånd mot detta men faktum är att insekter överlag är väldigt näringsrika och nyttiga.
Det finns sju olika typer av insekter förväntas landa på våra tallrikar snart.
Mopane larver
Detta är en av de mest näringsrika insekterna. Kejsarmalens larver, kokta och soltorkade beräknas kunna inbringa miljoner av dollar till livsmedelsindustri.
Mexikanska gräshoppor.
Denna proteinrika delikatess serveras rostade och kryddade i Mexiko.
Fjärilslarver
Urbefolkningen i Australien har ätit dessa tjocka vita larver från arten Witchetty Grub sedan länge. Den sägs smaka av mandel.
Termiter
Stekt, soltorkade, rökt eller kokt – termiter är en källa till protein.
Stink buggar
Dessa äts för närvarande i Asien.
Meal Worms
Detta är en av de få insekter som har nått västerländska menyer.
Afrikansk palmvivel
Många afrikanska stammar äter palmvivel som traditionell mat.